Categories: Алтернатива, Настани

Јордан Плевнеш избран за претседател на Академија Балканика Еуропијана

  Македонскиот писател со интернационално реноме, Јордан Плевнеш избран е, едногласно, од сите 33 членови од десетте држави на Балканскиот…

Повеќе