Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Синдикатот на културата бара почитување на Колективниот договор за зголемување на платите

  Синдикатот на културата на Република Македонија (СКРМ) изразува незадоволство од непочитувањето на договорот од страна на Министерството за финансии…

Повеќе