Categories: Вести, Изјави, Македонија, Став, Ударни вести

Рамчиловиќ: МОН да ги отстрани несоодветните содржини во учебниците за Бошњаците

  Образованието на младите генерации е клучот за успех и подобра иднина на секое општество и држава. Притоа треба да…

Read More