Алтернатива Вести Македонија Настани

Наградени 3 најГЛАСни! ученички заедници од 3 средни училишта

  Кога училиштата поддржуваат и поттикнуваат ГЛАСни ученички заедници, имаме активни и мотивирани ученици подготвени да преземат активно учество во демократските процеси и да бидат носители на промени во образовниот систем, но и во општеството. Ова можеше да се заклучи од тридневниот настан доделување на наградата за средношколско учество-најГЛАСни! , кој се одржа од 29 […]