Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Трите награди за мир на Зоран Заев од 47.500 евра донирани во Фондот за борба против Ковид

  Екс-премиерот Зоран Заев, како што е наведено во неговиот анкетен лист за имотната состојба што го приложил по завршувањето…

Повеќе