Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

МЗШВ: Земјоделците да аплицираат за земјоделско земјиште до 21 јули

  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ) ги објави двата дополнителни јавни огласи со кои за земјоделците на располагање…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Општина Центар поднесе жалба за одземање на правото на користење на земјиште кај „Тифани“

  Во насока на заштита на јавниот простор и државното неизградено земјиште, а по Решението за одземање на правото на…

Read More