Алтернатива Настани

Доделување на наградата „Пегаз“ и промоција на победничкиот роман „Хотел меѓу две војни“

  Утре, 6 април, со почеток во 19 часот, во Галеријата на Младинскиот културен центар во Скопје ќе се одржи свеченото доделување на наградата „Пегаз“ за 2021 година и промоција на победничкиот роман – „Хотел меѓу две војни“ од Александар Русјаков.   На доделувањето на наградата ќе се обрати жирито во состав: проф. д-р Владимир […]