Алтернатива Настани Спорт

Јубилејна 10-та “Авицена Женска Трка” на 10 април

  Здрав живот, рекреација, ослободување од стрес, но и љубов кон трчањето се само дел од причините поради кои многу дами оваа недела ќе ги истрачаат своите 3 километри на АВИЦЕНА ЖЕНСКА ТРКА, а со тоа се промовираат здравите навики и физичката активност, кои се клучни фактори за здрави, среќни и продуктивни личности.     […]