Categories: Вести, Здравје, Магазин, Македонија, Ударни вести

Лекарска комора: Здравствените работници се најважниот капитал на здравствениот систем

  Лекарите и другите здравствени работници се најважниот капитал на здравствениот систем што треба да се почитува, заштити, поддржи и…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Здравје, Магазин, Македонија, Настани, Ударни вести

Малите членови на големото семејство “Алкалоид” го одбележаа Светскиот ден на здравјето

  По повод Светскиот ден на здравјето, „Алкалоид” АД Скопје во својот двор реализираа креативна работилница, за децата на вработените…

Повеќе