Categories: Вести, Свет, Ударни вести

Северна Македонија на списокот на “непријателски земји” на Белорусија

  Белоруската Влада одобри список на непријателски земји, а на Националниот правен интернет портал денеска е објавена и резолуцијата на…

Повеќе