Вести Свет Став Ударни вести

Синадиновска: Ако ги елиминирате способните соработници за да се опкружите со ласкавци – пропаѓате!

  Разговорот со еден од најпознатите словенечки и европски автори, д-р Миха Мацини, го водиме во време на силни општествени потреси – од војната во Украина, преку глобалните закани за демократијата, па сè до предизвикот на граѓанинот да биде вистински информиран во време на информациска хистерија. Мацини смета дека вистинските демократии се изградени врз информации, […]