Categories: Алтернатива, Настани

Скопската Зоолошка е главна вест во најпознатите светски медиуми

  Зоолошката градина стана главна вест во најпознатите светски медиуми поради последните случувања изминатиов период, каде се родија повеќе животни.…

Повеќе