Алтернатива Настани

Промоција на збирката раскази „Скопје во високата зона“ од Калина Малеска

  Промоција на збирката раскази „Скопје во високата зона“ од Калина Малеска Промоторка: Лидија Капушевска Дракулевска Кафе книжарница Буква, 13. април (среда), 20 часот.   „Скопје во високата зона“ се состои од раскази кои, низ четири циклуси, сосредоточени на различни визии што временски и просторно се шират во и околу Скопје, истражуваат различни потенцијални начини […]