Алтернатива Настани

МКЦ: Промоција на збирка поезија “КУФЕР” од Ерол Туфан

  На платото пред МКЦ, вечерва во 20 часот ќе биде промовирана збирка поезија од Ерол Туфан насловена „Куфер”. Промотори ќе бидат Лидија Капушевска-Дракулевска и Владимир Мартиновски Модератор: Јулијана Величковска Стихозбирката „Куфер“ од Ерол Туфан содржи триесетина песни, а збогатена е и со илустрации од Владимир Мартиновски. Во книгата се објавени и два пригодни поговора […]