Вести Македонија

Голема хуманитарна акција „Подај рака-хумана општина Илинден”

  Во пресрет на големиот христијански празник Велигден, Општина Илинден организира голема хуманитарна акција – „Подај рака-хумана општина Илинден”, за донација на храна и хигиенски средства. Целта на оваа голема хуманитарна акција е да им се помогне на ранливите категории на граѓани од општина Илинден,  велигденските празници да ги прослават достојно како и останатите граѓани. […]