Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Стопанска комора потпиша Меморандум за соработка со кинескиот центар за надворешна трговија

  Претседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија, Трајан Ангелоски потпиша Меморандум за соработка со China Foreign Trade Centre (CFTC) –…

Повеќе