Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

КЗБ препорача укинување на сите рестриктивни мерки за справување со Ковид-19

  Комисијата за заразни болести на денешниот состанок препорача укинување на сите рестриктивни мерки за справување со Ковид-19, освен задолжително…

Read More