Вести Македонија

ЗНМ-ССНМ: Битката за квалитетно новинарство и медиумска слобода не е завршена

  Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) и Самостојниот синдикат на новинарите и Медиумските работници (ССНМ) денеска, на 3-ти мај на Меѓународниот ден на слободата на медиумите го организираа завршниот настан под мотото „Безбедни новинари и медиумски работници за квалитетно новинарство во Северна Македонија“.   Целта на овој настан е да се испрати порака и […]