Вести Македонија Ударни вести

Град Скопје со поддршка за доделување електромоторни погони за инвалидски колички

  Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, денеска оствари работен состанок со претседателот и претставници на Здружението на лица со телесен инвалидитет на Скопје Мобилност на кој разговараа за проектот „Мобилна личност успешна индивидуа”, кој се реализира со поддршка на Град Скопје, како и за динамиката на неговата реализацијата. – Овој проект има за цел […]