Вести Македонија Топ теми Ударни вести

“АЛКАЛОИД” пушти во употреба нова инвестиција вредна 1,8 милиони евра

  Новата фабрика за производство на концентрати за хемодијализа, со потребните магацински простории за суровини, амбалажа и за готови производи, зафаќа површина од 2.600 м2. Изведена е во согласност со строгите стандарди за добра производствена пракса, со законските прописи за производство на медицински средства и со директивите на системот за обезбедување квалитет.     Следењето […]