Вести Македонија Ударни вести

Изменет сообраќај на ЈСП поради одржување „Скопје трча 10 км“

  Во недела (8.05.2022 год), поради одржување на уличната трка Халк Еко „Скопје трча 10 км“, во период од 8 до 11.30 часот, линиите 2, 4, 7, 8, 11, 11а, 12, 15, 15А, 19, 21, 22, 22А, 32, 56, 56а, 59 и 60 ќе возат по изменет режим од вообичаениот, информираат од ЈСП. ТРАСИ НА […]