Вести Македонија

Поставени 258 заштитни столбови на градските улици

  Екипите на ЈП „Улици и патишта“ Скопје по налог на Град Скопје, во текот на изминатиот период поставија заштитни столобви на неколку локации на градските сообраќајници со цел зголемување на безбедноста на пешаците и со цел спречување на непрописно паркирање на возилата. Поставени се 258 заштитни столобви и тоа на крстосницата булевар Јане Сандански […]