Вести Македонија Став Ударни вести

Активна блокада на Собранието – Никола Тодоров

  Кога ВМРО-ДПМНЕ побара разговори за предвремени избори и понуди тимови кои ќе ги стави на располагање на државата искрено се израдував, пишува Никола Тодоров за ДВ. Прво, затоа што нормално е опозицијата да бара предвремени избори, а второ затоа што предложија концепт кој прилично излегува од матрицата на ненормално политичко делување кое е карактеристика за […]