Алтернатива Настани

Во Домот на култура “Илинден” се одржа поетскиот митинг “Стихови за душата”

  Во Домот на култура „Илинден“ се одржа Поетскиот митинг „Стихови за душата“ со кој, како централен настан, беа заокружени Деновите на културата во општина Илинден.   Со стиховите за душа, испреплетени со звуците на гитарата, за незаборавна поетска вечер се погрижија Кристина Николовска, Љерка Тот Наумова, Раде Силјан, Ели Маказлиева, Паскал Гилевски, Ленче Милошевска, […]