Алтернатива Настани

Промоција на “Збунети компаси” од Зоран Анчевски

  Промоција на поетската збирка „Збунети компаси“ од Зоран Анчевски (ИЛИ-ИЛИ), на 16 мај, со почеток од 20 ч. во Буква Промотор: Владимир Мартиновски   „Збунети компаси“ од Зоран Анчевски се состои од пет циклуси песни кои градат многу занимливи меѓусебни врски, но и деликатни, дискретни, а суштински врски со претходното поетско творештво на Анчевски. […]