Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Спасовски и Брнз на оперативно-тактичка вежба на МВР и амбасада на САД

  Денеска во Полицискиот центар „Ѓорче Петров”, касарната „Илинден” и амбасадата на САД беше изведена оперативно-тактичка вежба од страна на…

Read More