Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

ЗНМ: МВР да спроведе итна внатрешна истрага за случајот со новинарката Делевска

  Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) ја осудува постапката на службеници од Министерството за внатрешни работи кон колешката Соња…

Повеќе