Вести Македонија Ударни вести

МВР го испитува постапувањето на полициските службеници во врска со новинарката Делевска

  Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди го испитува постапувањето на полициските службеници во врска со поплаката од едно лице против новинарката Соња Делевска од медиумот Сакам да кажам. Потенцираме дека нема никаков поднесок против новинарката од страна на МВР ниту пак таков поднесок […]