Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Обезбеден неповратен грант од 3 милиони евра за модернизација на училишни спортски сали

  Северна Македонија добива неповратен грант во висина од 3 милиони евра кои ќе бидат инвестирани за реконструкција на 30…

Read More