Алтернатива Вести Македонија Ударни вести

Отворена изложбата „Жени во занаетчиство“ во Кабинетот на претседателот

  Елизабета Ѓоргиевска се обрати на отворањето на изложбата „Жени во занаетчиство“ што се одржува во Кабинетот на претседателот. Во своето обраќање пред присутните на настанот, сопругата на претседателот истакна дека е чест и инспирација да се биде денес меѓу сите овие жени занаетчики и да се види нивната уметност, креативност и вештини.     […]