Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Скопје е домаќин на Европското првенство во танци 2022

  Скопје е домаќин на овогодинешното Европско првенство во танци 2022. Во периодот од 2 јули до 5 јули, Ист Гејт Мол ќе биде главната локација за претставување на најдобрите танцови вештини, како и вмрежување на голем број домашни и странски танчери. Главните атракции ќе бидат претстојните настапи на хип-хоп изведувачи во различни возрасни категории […]