Categories: Алтернатива, Настани

ИЛИ-ИЛИ: Промоција на “Ноќите кога заспивавме во Помпеја” од Давор Стојановски

  Вечерва во кафе-книжарницата „Буква“ во 20 часот ќе се одржи промоцијата на романот „Ноќите кога заспивавме во Помпеја“ од…

Повеќе