Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Музика и Филм, Настани, Ударни вести

Мето Јовановски ја доби наградата „Златен чадор“ за животно дело на фестивалот во Измир

  На свеченото отворање на осмото издание на Балкан панорама филм фестивал во Измир, Турција на македонскиот актер Мето Јовановски, кој…

Повеќе