Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Арсовска – Алтај: Потпишан договор за соработка меѓу Скопје и Конја – Турција

  Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска при посета во Република Турција, оствари средба со градоначалникот на Градот Конја, г-н…

Повеќе