Вести Македонија Ударни вести

Позорникарите ќе се грижат за безбедноста на граѓаните во секое маало во Центар

  Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски со претставници од Министерството за внатрешни работи и инспектор за превенција на криминалитет при СВР Скопје, оствари средба со граѓаните кои живеат околу Зелениот пазар.     На средбата жителите се запознаа со маалските редари кои ќе се движат низ овој дел од населбата. Од позорникарите граѓаните добија […]