Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Кабинетот на Џафери: Претседателот на Собранието во ниту еден момент не го прекрши Деловникот

  “Проѕирна е намерата на опозицијата, која сите овие години ја опструира работата на законодавниот дом и оневозможува донесување на битни закони за граѓаните, и овој пат да создаде лажна претстава во јавноста дека претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, постапува спротивно на Деловникот. Токму Деловникот ги демантира нелогичните обвинувања дека претседателот Џафери сторил […]