Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Манастирот Св. Јован Бигорски е живо сведоштво за автентичниот македонски идентитет

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски денеска го посети манастирот Св. Јован Бигорски, каде што беше…

Повеќе