Вести Македонија Ударни вести

Посета на Претседателката на ЕБОР во Северна Македонија

  Претседателката на ЕБОР ќе дојде во прва посета на Северна Македонија на 31 мај ·         Средби со Владата и приватниот сектор ·         Претседателката Рено-Басо ќе зборува за зелената транзиција на Конференцијата во Скопје Претседателката на ЕБОР, Одил Рено Басо, ќе дојде во посета на Северна Македонија на 31 мај 2022 година. Таа ќе оствари средби со […]