Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

„Денови на хуманост“: Македонија е мала земја, но со големо срце!

  Деновиве претставуваат реална можност да им се укаже помош на луѓето, кои како бегалци од воените жаришта престојуваат во нашата држава. Не постои вистинско време за добро дело, добро дело се прави секогаш и секаде кога сме сплотени. Така, во периодот од 25 до 27 мај, во МОШ Бар (MOSH) во центарот на Скопје, […]