Алтернатива Настани

Промоција на едицијата „Нови бајки од Македонија“

  На 1 јуни, со почеток во 11 часот, во „Литература.мк суперстор“ во „Ист гејт мол“ ќе биде промовирана новата едиција „Нови бајки од Македонија“, во издание на Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво Сине!“ и издавачката куќа „Арс Ламина“.   На настанот ќе бидат претставени четирите сликовници „Бакнежот на пролетта“, „Перуника“, […]