Вести Македонија

ЈП Градски паркинг од утре со летно работно време

  Од утре, 01 јуни, ЈП Градски паркинг започнува со летно работно време на јавните површини наменети за паркирање во зоните А,Б,Ц и Д, информираат од Град Скопје.      Паркирањето во зоните А,Б,Ц и Д ќе се наплаќа од понеделник до сабота од 07 до 23 часот. Град Скопје им препорачува на сите корисници […]