Вести Изјави Македонија

Спасовски: МВР е подготвено да обезбеди безбедна атмосфера при правото на гласање

Почитувани граѓани, Во недела секој од нас има можност да го искористи своето уставно право, суверено и самосвесно да одлучуваме за нашиот сопствен избор. Министерството за внатрешни работи, согласно своите надлежности го следи целиот изборен процес, а се со една единствена цел – денот на гласање да мине мирно, непречено и достоинствено како што прилега […]