Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

МВР распиша оглас за прием на 600 извршители на работно место полицаец

    Министерството за внатрешни работи денеска објави јавен оглас за засновање на работен однос на 600 извршители на работно…

Read More