Алтернатива Настани

Промоција на “ЗАСЛЕДИ МЕ” од Јордан Коцевски

  Јордан Коцевски (1983, Охрид) е сопруг и горд татко на две деца. Докторирал на Факултетот за туризам и угостителство – Охрид. Работи како туристички водич, додека се обидува да го остави својот печат и како писател.     Првата книга, збирката раскази „Време за живеење“, ја има објавено во 2001 година. Неговата стрип антологија […]