Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Петровска: Го чествуваме јубилејот „30 години Армија“

  Плановите за одбележување на Денот на Армијата и јубилејот „30 години Армија“, како и текот на модернизацијата на Армијата…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

“НЕУРОМЕДИКА” гламурозно го прослави јубилејот 30 години

  Вчера, 8 јуни, приватната болница Неуромедика го прослави на највисоко ниво јубилејот 30 години постоење со голем гламурозен настан…

Повеќе