Вести Македонија Ударни вести

Стопирани градежните дејствија на сите 8 парцели од ДУП-Ј07 на Водно

  Општина Центар стопира градежни дејствија на 8 парцели кои се дел од ДУП Ј07, кој го опфаќа локалитетот Капиштец, Завод за медицинска рехабилитација, Старо Водно, Долно Водно во кои припаѓа и градежната парцела на инвеститорот Маркеза ДООЕЛ во парк шумата Водно до која нема пристапен пат. На 11-та седница на Советот на Општина Центар, […]