Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Ударни вести

Четири средни училишта наградени за “Најдобар бизнис концепт 2022 година”

  Tимот на СУГС „Никола Карев“ од Скопје со концептот „Нов иновативен систем за наводнување“ го освои првото место на средношколскиот…

Повеќе