Алтернатива Настани

Изложба на фотографии од Ник Кејв „They Long for the Light of Your Touch”на Немања Ѓорѓевиќ

  Овогодинешното 8 издание на филмскиот фестивал Скопје Синема Сити ќе започне со изложба на фотографии од Ник Кејв од реномираниот српски фотограф Немања Ѓорѓевиќ. Изложбата ќе се отвори на 29 јуни, во 19 часот во Културно Информативниот Центар- КИЦ.   * Немања Ѓорѓевиќ е рок фотограф, видео режисер и уредник на порталот Балканрок, и […]