Вести Македонија Ударни вести

Регионален семинар за ЈИЕ „За заедничка проценка на закани поврзани со организиран криминал”

  Денеска, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски со свое обраќање, заедно со амбасадорот на Француската Република во нашата земја, Н. Е. Сирил Бомгартнер,  го отворија дводневниот регионален семинар за Југоисточна Европа „За заедничка проценка на закани поврзани со организиран криминал”, во организација на Амбасадата на Француската Република во Република Северна Македонија.     Целта […]