Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Заедничка македонско-бугарска Изложба на Архивите: “СТАРИ БАЛКАНСКИ ФОТОГРАФИИ”

  Државниот архив на РС Македонија и Државната агенција “Архиви” на Република Бугарија заеднички подготвија изложба: “Стари балкански фотографии” на…

Повеќе